Folk i Finland del 4: Siri Fagerudd och Alfred Backa


I del 4 av Folk i Finland medverkar skådespelerskan Siri Fagerudd nyligen klar från Teaterhögskolan som är med i två TV-serier och en teateruppsättning i höst och komikern Alfred Backa i Vasa som givit ut humorböckerna Finland Hundranånting och Överlevnadshandbok för finlandssvenskar.

I del 4 av Folk i Finland medverkar skådespelerskan Siri Fagerudd per telefon, som ursprungligen kommer från Österbotten och som just utexaminerats från teaterhögskolan i Stockholm. Siri är också känd för sina Instagram-inlägg med sketcher och iakttagelser under namnet @sirisofiaa.

Dessutom får vi höra komikern Alfred Backa i Vasa som givit ut humorböckerna Finland Hundranånting och Överlevnadshandbok för finlandssvenskar. Alfred uppträder på Finlandsinstitutet i Stockholm den 13 september och har en egen show den 18 oktober i Vasa på biografen Ritz.

I samtal med Henrik Thorson, skådespelare och producent, på plats i Vasa (som även sökte till teaterhögskolan i Stockholm några gånger…)