Thotal podcasts - samtalsserier på webben med Henrik Thorson

Sök

Till alla medverkande i Folk i Finland

GOTT NYTT ÅR
och varmt tack till alla medverkande i Folk i Finland (thotalmedia.com). 
Det har varit ett så givande och spännande år tack vare de många fina samtal som jag fått göra med alla er i Finland (ca 26 stycken ”sända” under året). Årets sista avsnitt sänds nyårsdagen (med Tom Juslin).


Jag vill tacka er för att ni varit med som gäster och givit mig chansen att utveckla min programide och framförallt för att jag fått ta del av era livshistorier, visdomsord och inspirerande tankar. För mig är det ett projekt som främst har som syfte att levandegöra Finland (och den svenska kulturen) för lyssnare i Sverige som är nyfikna, men har begränsad kunskap. Ett särskilt tack till BOKLUND och Anna Lena mfl som bidragit med tips och inspiration, ett samarbete som lovar gott för framtiden!


Det är därför glädjande att serien återkommer också 2020 tack vare stöd från  kulturfonden för Sverige och Finland. Förhoppningsvis kommer jag att kunna utveckla konceptet och flera intervjuer finns också på lagerhyllan som dyker upp de kommande månaderna. Min ursprungliga tanke var att återkomma till de personer jag redan träffat (eventuellt i par), så vi får se hur det går med det… Jag kommer också att flytta över de tidigare avsnitten till iTunes mfl plattformar under året.


Förutom intervjuerna i Folk i Finland finns det även serien Kulturisterna där Erik Snellman och jag filosoferar över svenskt i Finland och andra ting och även kommenterar intervjuerna med er. Har du förslag på framtida intervjupersoner får du gärna tipsa mig! 


En del av intervjuerna (bland annat de från bokmässan i Helsingfors) finns som extra-material under fliken Folk i Finland och Folk i Finland Extra. Allt hittas på thotalmedia.com. Där kan du också följa oss via FB, twitter, instagram (eller LinkedIN), vilken som du föredrar. 


Tipsa även gärna om våra serier om du har någon vän i Sverige (!) som är nyfiken på Finland.   

Nyårshälsningar från
Henrik Thorson

jurist, producent

Thotal AB OY

+46 70 944 65 92

thotalmedia.compodcasts, samtalsserier för webben